Är du företagsutvecklaren vi söker?

Vill du vara med och utveckla framtidens entreprenörer?

-Om du svarar ja på frågan kanske du är den vi söker.

Coompanion i Fyrbodalområd10603565_768081869941929_4944941026939525956_net behöver förstärka sin

verksamhet med en företagsrådgivare.

Det är inte vilken rådgivare som helst,

utan en person som delar våra värderingar

om demokrati, delaktighet och hållbarhet.

 

I ditt arbete ingår att ge råd i uppstartsfasen till personer som startar verksamheter tillsammans, ofta i form av ekonomisk förening. Det är allt från personalkooperativ till arbetsintegrerade sociala företag. I arbetet ingår också att fortsätta hålla kontakten och hjälpa till att affärsutveckla redan befintliga verksamheter, driva projekt och hålla i utbildningar. Du kommer i kontakt med en stor variation av människor inom vitt skilda områden, jobbet är med andra ord omväxlande.

Du kommer att vara en del i en verksamhet som hela tiden utvecklas tillsammans med kompetenta och självständiga medarbetare, alla med sina specialitéer, förutom grunden som rådgivare.

Vi tänker oss att du

  • är bra lagspelare, är god kommunikatör som har förmågan att tänka nytt
  • har erfarenhet av affärsutveckling
  • är bra på att upprätta relationer och skapa nätverk och har ett nätverk inom Fyrbodalområdet
  • är utbildad inom eller har erfarenhet av processledning
  • har erfarenhet av kooperativt företagande och föreningsliv
  • marknadsför och säljer vårt utbud av tjänster
  • har erfarenhet av att hålla i workshops och utbildningar
  • har relevant högskoleutbildning eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet

Vi förutsätter också att du delar våra värderingar om att ekonomiska verksamheter med fördel ägs och drivs demokratiskt. Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänsten innebär en del resor, främst i Västra Götaland, så körkort och tillgång till bil är en förutsättning.

Mer information och ansökan

Tala med Ann Uggla-Flodin. mobil 0705-92 90 95. Vi rekryterar löpande. Dröj därför inte med att skicka in din ansökan. Absolut sista ansökningsdag är 29 september. Maila till ann.uggla.flodin@coompanion.se (Vi tar endast emot ansökningar per e-post. Du bör få en bekräftelse inom en vecka och om du inte får detta återkom!)

Om Coompanion Coompanion är företagsrådgivaren för kooperativa företag och samhällsentreprenörer och när man vill starta tillsammans. Större delen av vår rådgivning och information finansieras av Tillväxtverket, Fyrbodals Kommunalförbund, Västra Götalandsregionen. Vi är medlemsägda och bland dessa finns tex Coop Väst och HSB från den etablerade kooperationen, flera kommuner i Fyrbodalsområdet och mindre kooperativa verksamheter. Vår ekonomiska förening bildades 1985 och medlemmarna är idag ca 40 kooperativa företag och näringsdrivande ideella föreningar. Vi är 4 anställda på Coompanions kontor i Trollhättan och har ca 90 kollegor på 24 andra orter runt om i landet. Vårt arbete präglas av engagemang, stor frihet och stort ansvar.  vast.coompanion.se

Mer information och ansökan 

Tala med Ann Uggla-Flodin. mobil 0705-92 90 95.  Vi rekryterar löpande. Dröj därför inte med att skicka in din ansökan. Absolut sista ansökningsdag är 29 september. Maila till  ann.uggla.flodin@coompanion.se (Vi tar endast emot ansökningar per e-post)

 

Om Coompanion 

Coompanion är företagsrådgivaren för kooperativa företag och samhällsentreprenörer och när man vill starta tillsammans. Större delen av vår rådgivning och information finansieras av Tillväxtverket, Fyrbodals Kommunalförbund, Västra Götalandsregionen. Vi är medlemsägda och bland dessa finns tex Coop Väst  och HSB från den etablerade kooperationen, flera kommuner i Fyrbodalsområdet och mindre kooperativa verksamheter.  Vår ekonomiska förening bildades 1985 och medlemmarna är idag ca 40 kooperativa företag och näringsdrivande ideella föreningar. Vi är 4 anställda på Coompanions kontor i Trollhättan och har ca 90 kollegor på 24 andra orter runt om i landet. Vårt arbete präglas av engagemang, stor frihet och stort ansvar.

 

Redigera