Egenanställning är ett enkelt sätt för dig att ta uppdrag, fakturera kunder och tjäna pengar – utan att starta företag! Anslut dig till Convoy och börja ta uppdrag redan idag. Just nu ingår upp till fem träffar kring idé- och affärsutveckling, grundläggande kunskaper i företagande och mycket mer tillsammans med andra idérika personer!

Kom igång nu!

Bli egenanställd!

Projektet Convoy Väst ger människor chansen att utveckla sin affärsidé tills de är redo att dra igång sitt egna företag. Som egenanställd kan man i lugn och ro testa och marknadsföra sina idéer, hitta kunder och lära sig mer om att driva företag – utan att starta företag!

I Convoy får du tillgång till utbildningar, kostnadsfri rådgivning, nätverksträffar och mycket mer! Du hanterar enkelt all administration i vårt eget IT-system.

Vi sköter fakturor, bokföring, moms, betalar ut lön, hanterar skatter och avgifter och ser till att du är försäkrad. Det skulle inte kunna vara enklare!

Gäller dig som bor i Vänersborg, Trollhättan, Lilla Edet, Ale eller Nordöstra Göteborg.

Börja fakturera redan nu!

Du betalar inget extra för att driva företag genom Convoy. Den enda kostnaden för att använda Convoys egen­anställningsföretag är 6,5% av fakturerat belopp. Allt överskott investeras i verksamheten så att Convoy kan ta ut ännu lägre avgift i framtiden.

Så anslut dig idag och gör verklighet av din dröm! En ny omgång egenanställda kommer att starta under hösten 2018. Anmäl dig för att bli en av dem!

Convoy är ett projekt inom LEADER Längs Göta Älv, med finansiering från Europeiska Regionala Utvecklingsfonden.

Har du några frågor?

Kontakta oss!
Lotta Forslind, Coompanion Fyrbodal
0705-98 90 95
lotta.forslind@coompanion.se

Anmäl dig nu!

 

Convoy Väst är ett Leader-projekt med stöd av Europeiska regionala utvecklingsfonden.