25 februari 2020

Sälj och fakturera utan företag

Börja tjäna pengar utan pappersarbete! Med egenanställning kan du enkelt ta uppdrag och fakturera kunder – utan att starta företag.

Nu bjuder GFC och Coompanion in föreningsmedlemmar som vill göra verklighet av sina idéer eller tjäna lite extra pengar.

Tisdag 25 februari kl. 17.00
Mötesplatsen, Södra Allégatan 1B, Göteborg

Anmäl dig här!

 

Bli egenanställd!

Convoy Väst ger människor chansen att ut- veckla sin affärsidé tills de är redo att dra igång sitt egna företag. Som egenanställd kan man i lugn och ro testa och marknadsföra sina idé- er, hitta kunder och lära sig mer om att driva företag – utan att starta företag!

Passar det mig?

Convoy är perfekt för dig som vill tjäna extra pengar på ditt intresse, vill testa marknaden eller dig som redan hittat kunder men inte startat företag än. Det passar även föreningar som har kortare uppdrag att erbjuda.

I Convoy får du tillgång till utbildningar och kostnadsfri rådgivning. Vi sköter fakturor, bokföring, moms, betalar ut lön, hanterar skatter och avgifter och ser till att du är för- säkrad. Den enda kostnaden för att använda Convoys egenanställningsföretag är 6,5% av fakturerat belopp. Så anslut dig idag och gör verklighet av din dröm!

Just nu ingår kostnadsfri rådgivning, utbildningar och coaching – allt för att du ska lyckas!

Dela