teamwork

Projektledare till Coompanion Fyrbodal

Vi vill förstärka vårt team i Fyrbodal och söker nu en ny medarbetare med placering i Mellerud. Tjänsten är en projektledartjänst på 60-80% i projektet ”Trappa upp” som riktar sig till utrikesfödda kvinnor. Projektet ska arbeta med att hjälpa kvinnorna in på svenska arbetsmarknaden i form av samhällskunskap, svenska undervisning, utbildning i sömnad i företagande med mera.

Arbetet består i huvudsak av att projektleda projektet, sköta ekonomi och redovisning gentemot Tillväxtverket, ge rådgivning och utbildning i svenska och samhällskunskap för kvinnorna som är med i projektet. Målet är att några av dem vill starta ett arbetsintegrerande socialt företag tillsammans.

Vem vi söker
Vi vill att du har en pedagogisk examen från högskolan, några års arbetslivserfarenhet med målgruppen, gärna erfarenhet av undervisning och ekonomiredovisning, gärna företagande samt delar våra värderingar om demokrati, delaktighet och ekonomisk hållbarhet. Som person är du självständig med eget driv, relationsskapande med god samarbetsförmåga. Vidare är du en inspirerande, prestigelös och stabil person.

Om tjänsten
Anställningen börjar den 5 augusti och är en tidsbegränsad projektanställning i ett år.

Tjänsten förutsätter att du har körkort och tillgång till bil, eftersom som jobbet kan innebära resor inom verksamhetsområdet Fyrbodal.

Intervjuer görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Sista ansökningsdag är den 18 juni.

Ansök nu!

Vi tar emot din ansökan via e-post.

Har du några frågor? Kontakta verksamhetsledare Ann Uggla Flodin.

0705 – 92 90 95
ann.uggla.flodin@coompanion.se