Börja tjäna pengar utan pappersarbete! Med egenanställning kan du enkelt ta uppdrag och fakturera kunder – utan att starta företag! Då kan du i lugn och ro testa din affärsidé och få hjälp på vägen.

Anslut dig till Convoy och börja ta uppdrag redan idag!

Anslut dig till Convoy!

 

Kom igång nu! Höstens träffar i Västsverige.

Trollhättan 26 september och 28 oktober
Göteborg 23 september och 15 oktober

Vill du komma igång med Convoy? Välkommen till någon av våra informationsträffar där vi visar hur du kan utveckla din hobby till ett jobb, tjäna extrapengar eller testa din företagsidé.

Anmäl dig nu!

Bli egenanställd!

Projektet Convoy Väst ger människor chansen att utveckla sin affärsidé tills de är redo att dra igång sitt egna företag. Som egenanställd kan man i lugn och ro testa och marknadsföra sina idéer, hitta kunder och lära sig mer om att driva företag – utan att starta företag!

I Convoy får du tillgång till utbildningar, kostnadsfri rådgivning, nätverksträffar och mycket mer! Du hanterar enkelt all administration i vårt eget IT-system.

Vi sköter fakturor, bokföring, moms, betalar ut lön, hanterar skatter och avgifter och ser till att du är försäkrad. Det skulle inte kunna vara enklare!

Börja fakturera redan nu!

Du betalar inget extra för att driva företag genom Convoy. Den enda kostnaden för att använda Convoys egen­anställningsföretag är 6,5% av fakturerat belopp. Allt överskott investeras i verksamheten så att Convoy kan ta ut ännu lägre avgift i framtiden.

Så anslut dig idag och gör verklighet av din dröm!

Convoy är ett projekt inom LEADER Längs Göta Älv, med finansiering från Europeiska Regionala Utvecklingsfonden.

Har du några frågor?

Kontakta oss!
Lotta Forslind, Coompanion Fyrbodal
0705-98 90 95
lotta.forslind@coompanion.se

Anmäl dig nu!